Om oss

Vår resa började på våren 2020 när Gästareds Hudvård grundades. Sedan dess har vi arbetat dedikerat med att skapa ekologisk hudvård som tar hand om både huden och naturen. Vårt mål har varit att förena vår passion för skönhet och välbefinnande med respekt för miljön.

Vi startade med att tillverka kallrörda tvålar med unika mönster och färgkombinationer. Varje tvål var som ett konstverk och uttryckte vår omsorg om detaljer och vår strävan efter att erbjuda något speciellt, en visuell upplevelse utan att tumma på kvalitén.

Med vår senaste produkt, whipped body butter, har vi tagit ännu ett steg framåt på vår resa. Dess naturliga ingredienser ger din dyrbara kropp precis vad den förtjänar. Denna mjukgörande body butter smälter in i huden och får den att stråla av välmående.Helt enkelt en uppfriskande boost för din kropp.

Vi fortsätter att växa och utvecklas. Snart kommer vi även att introducera flytande oljebaserad tvål – en produkt som inte bara rengör utan även vårdar, och ger en känsla av lyx i vardagen.

Vi hoppas att våra produkter kommer att påverka er på samma positiva sätt som de har påverkat oss. Vår strävan är att erbjuda en upplevelse av omsorg, skönhet och välbefinnande – en upplevelse som speglar vår passion till hudvård.

Välkomna till Gästareds Hudvård, där varje produkt tillverkas med omtanke om att få fler människor att få upp ögonen för naturlig hudvård.