Sälj för din skolklass/förening

Hej!

Är ni intresserade av att skapa intäkter för er kommande klassresa eller till er förening eller ert lag?

Vår Body Butter är otroligt populär och säljer sig näst intill av sig själv, med en betydande del av varje såld burk som går direkt till er. Ni kommer att tjäna 60 kr / såld burk.

Inför försäljningen erbjuder vi er ett praktiskt provkit med samtliga sju dofter, vilket ger era kunder möjligheten att testa och välja sin favoritdoft innan de gör sitt köp. I kitet ingår också information som presenterar produkterna samt beställningsblanketter där ni enkelt kan samla in beställningar och kontaktuppgifter.

 

Så här går ni tillväga

 1. KOM IGÅNG

Utse en kontaktperson som håller kontakten med oss under försäljningens gång. Ni bestämmer hur många veckor ni vill sälja.

2. SÄLJMATERIAL

Vi skickar ett provkit till varje säljare. Samt infoblad och kundlista där köparens uppgifter fylls i.

3. TA UPP BESTÄLLNINGAR

Visa produkterna så att kunder får testa. Fyll i kundlistan med produkter och antal. Säljförslag: Till grannar, vänner, släkt och arbetskamrater. Ni tjänar 60 kr / såld burk.

4. SAMMANSTÄLL FÖRSÄLJNINGEN 

Ge kundlistan till kontaktpersonen som sammanställer alla sålda produkter. Sedan mejlas listan till oss som levererar burkarna inom 1-2 veckor.

5. LEVERANS OCH BETALNING

Vid leveransen av produkterna medföljer en faktura.Ni har 30 dagar på er att Leverera produkterna till köparna och ta betalt. Betala fakturan och det som blir över är er vinst.

INFO@GH107.SE

Tel: 0702-998699

 Med vänliga hälsningar

Johan, Jenny och Björn

 

 Några av de som sålt body butter och deras kommentarer.

MÅLSRYDSKOLAN

"Målsrydskolans 6:or har sålt krämer för glatta livet! I dagsläget är klassens mål att få åka på en utflykt tillsammans till Liseberg. Men med tanke på hur bra denna försäljning gått, så kommer de troligtvis även kunna hitta på mer roligheter tillsammans. Tex en övernattning på lägergård! 

Vi är väldigt nöjda med processen att sälja krämer från No107. Fantastiska produkter som är lättsålda och fint bemötande och stöd från Johan, Jenny och Björn  på No107"
IFK HANINGE P2007
"Det där med att de får med testburkar har effekt. Det märkte jag tidigare i veckan när det satt tre kollegor i fikarummet och fikade.Innan jag hämtade burkarna för demonstration sa de :Det är inget för mig, mina barn använder alltid samma parfym !
När jag kom tillbaka hade det dessutom kommit in en manliga medelålders kollega som bara skulle hämta kaffe. Det slutade med att de tillsammans skrev upp sig på 6 burkar. =) "
Dansgruppen MOVEUPJUNIOR
"Hej!
Vi startade försäljningen idag och redan sålt 12 st genom att knacka dörr!!"